Mijlpaal: nachtje doorgeslapen

mbc_cards_nl_pers_02_doorslapen

Vandaag was het dan zover: Milou heeft de hele nacht doorgeslapen! Was wel even wennen. Toen ik mijn wekker om 7:00 hoorde gaan en ik me realiseerde dat ik vannacht niks gehoord had, denk je toch als eerste dat er iets mis is. Met een blik in de wieg zag ik dat dat niet zo was. Wel was ze er weer eens in geslaagd om het dekentje van haar af te duwen, maar behalve koude handjes ging het prima. Dus lekker laten slapen! Uiteindelijk hoefde mama pas om 7:30 aan het werk voor de eerste maaltijd. Nu maar hopen dat het niet bij een eenmalige actie blijft. Morgen is Milou 7 weken oud, dus alhoewel ik geen vergelijkingsmateriaal heb, valt dat niet tegen. Maar laten we niet te vroeg juichen 😉 Wordt vervolgd…

 

Een reactie op "Mijlpaal: nachtje doorgeslapen"

  1. Jo en joke Huijsmans

    Fijn dat Milou al door slaapt weer zelf meer nacht rust Gr Joke en Jo Huijsmans

U kunt niet meer reageren.