De laatste maand

DSC03356 ResizedEind maart ga ik met zwangerschapsverlof. Dit voelt dubbel. Mijn lijf geeft aan dat het genoeg is geweest, maar ben nu net ingewerkt en had graag door gepakt… Tja, kan niet alles. Het stoppen doet me goed. Ik merk dat ik meer moe ben dan gedacht. Ik begin mijn verlof dan ook lekker met een zwangerschapsmassage. Mmmmm. Ook laten we mooie foto’s van mij dan toch wel gigantische buik maken. Had ik tot die tijd bijna geen kwaaltjes, begin ik dan vocht vast te houden in mijn voeten en handen. Niet onoverkomelijk maar wel vervelend. Ik moet aan de steunkousen (zucht) en ’s nachts met skatebeschermers slapen, heel romantisch. Verder ben ik regelmatig uren ’s nachts wakker omdat ik niet in slaap kan komen. Het draaien in bed is een hele opgave en ja ook ik ga waggelen. Maar ondanks deze klaagzang gaat het eigenlijk nog heel goed en amuseer ik me prima.

 
U kunt niet meer reageren.